STAB ondersteunt de rechtspraak. Van 21 tot 25 september 2020 is het “de Week van de Rechtspraak”. Vanwege de coronamaatregelen heeft de Week van de Rechtspraak dit jaar een andere invulling dan voorgaande jaren, en worden online podcasts, vlogs, live sessies via social media en webinars gegeven.
Goed om te zien dat hier veel aandacht voor is. STAB ziet in het werkveld van dichtbij hoe lastig de materie kan zijn voor belanghebbenden, maar ook hoe belangrijk. En hoewel de rechtspraak centraal is geregeld, heeft iedere rechtbank zijn eigen werkwijze. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen daar kennis van kan nemen. Deze week van de rechtspraak maakt het voor iedereen mogelijk om achter de schermen te kijken.

Wij wensen alle deelnemers van de activiteiten een plezierige en leerzame kennismaking!