STAB zoekt een enthousiaste, nieuwe collega: een technisch adviseur in het omgevingsrecht.

Als adviseur bij STAB heb je een unieke positie in Nederland. Je bent de onafhankelijke expert voor de rechters in Nederland. In de functie waarvoor we nu iemand zoeken, onderzoek je complexe zaken in het omgevingsrecht. Vooral op het gebied van de chemische industrie, milieutechnologie en berekenings- en verspreidingsmodellen.
Je verricht dossier onderzoek, voert locatie inspecties uit en voert gesprekken met betrokkenen. En brengt vervolgens gedegen adviezen uit aan de rechter.

STAB heeft een maatschappelijke rol en als mens word je dan ook sterk gemotiveerd door de wil om iets te willen bijdragen aan de maatschappij. STAB ondersteunt dit met inhoudelijke uitdagend werk, en ook door je de ruimte te geven hoge kwaliteit van werken te leveren. In dit specifieke vakgebied zijn wij namelijk ook bereid te investeren in je kennis als jij dat ook bent!

Denk jij dat deze functie goed bij jou past? Klik dan hier voor de vacature en de procedure.