STAB biedt, in samenwerking met uitgeverij Boom, een overzicht van de relevante, recente jurisprudentie op het gebied van het omgevingsrecht. Onder Boom juridisch worden Rechtspraak  updates aangeboden. STAB verzorgt de samenvattingen van jurisprudentie voor STAB OGR updates.

De redactie van STAB OGR-updates, die bestaat uit medewerkers van STAB, volgt de uitspraken van rechtbanken en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het gebied van het omgevingsrecht, op de voet. De leden van de redactie maken een selectie en vatten de geselecteerde uitspraken samen. Klik hier voor deze jurisprudentie samenvattingen.

De redactie bestaat uit de volgende leden:

Gijsbert Keus
Jelle van de Poel
Odile Scholte
Peter Willems
Ruud Veenhof

Naast samenvattingen van de uitspraken, die door de redactie van STAB OGR-updates worden verzorgd, worden ook annotaties geplaatst. Deze annotaties zijn geschreven door een vaste annotator of gastannotator. De redactieleden lezen met de concepten van deze annotaties mee. De annotaties zijn voor een ieder te raadplegen, omdat deze “open acces” beschikbaar worden gesteld.

Klik hier om naar de STAB OGR-Updates website te gaan.