Niet zelden krijgt een adviseur op locatiebezoek te horen: wat heb jij een leuke baan!
En dat klopt. We zijn echt uniek in wat we doen en we komen ook overal. Van koeienstal tot supermarkt, van bedrijfsterreinen voor grote chemische industrie, tot slootjes met beschermde diersoorten. We zitten aan keukentafels te praten met burgers die voor het eerst in hun leven in een beroepszaak belanden. En gaan vervolgens naar bestuurstafels bij een gemeentehuis, of nemen plaats bij een groot advocatenkantoor. En daarna leggen we de puzzelstukken in elkaar, en schrijven een bondig advies waarmee de rechter uit de voeten kan. En die voor alle partijen begrijpelijk is.

Op onderstaande pagina’s vertellen we je graag meer over onszelf en ons werk.

STAB is een unieke organisatie van onafhankelijke gerechtelijk deskundigen op het gebied van het omgevingsrecht. Met onze verslagen waarborgen wij een gelijk speelveld in de fysieke leefomgeving voor burgers of ondernemers die tegen de overheid procederen.
Wij kijken onafhankelijk, onpartijdig en objectief naar feiten en omstandigheden die in een zaak spelen en rapporteren daarover aan de rechter. Meer informatie vindt u hier.

Ons team bestaat uit mensen met ieder hun eigen expertise. Met elkaar zijn we in staat om vrijwel alle vragen binnen het omgevingsrecht te beantwoorden. Hoe we ons werk aanpakken, en ook de persoonlijke ervaringen van adviseurs staan op deze pagina beschreven.

Werken bij STAB betekent dat je een specialist bent die graag helderheid wil verschaffen. Vaak spelen in kwesties talloze rapporten een rol, al dan niet gepaard met een dosis emoties. Een STAB-adviseur brengt de gegevens op orde en weet aan de rechter (maar ook aan partijen) uit te leggen welke gegevens relevant zijn en waarom.
Lees hier of in jou ook een STAB-adviseur schuilt?

Denk jij dat STAB bij jou past, en jij bij ons? Dan maken we heel graag kennis met je. Op deze pagina vind je vacatures die we momenteel open hebben staan. Maar we staan altijd open voor experts binnen het omgevingsrecht. Dus ook als jouw profiel niet direct aansluit op de genoemde vacatures, ben je welkom om contact op te nemen.