Als adviseur bij STAB ga jij aan de slag met alle gegevens en rapporten die in een beroepsprocedure zijn aangevoerd. Je spreekt partijen met hun experts en gaat ter plaatse kijken. En je legt je vinger op de zere plek: waar zit de kern van het geschil? Vervolgens maak je dan aan de rechter duidelijk hoe het moet worden beoordeeld.
Ons werk is inhoudelijk uitdagend, en je mag je echt gaan vastbijten in complexe zaken. Jouw werk doet ertoe, omdat je met de adviezen duidelijkheid schept. Voor de rechter en voor partijen. Hoewel je het werk – na een intern opleidingstraject – grotendeels zelfstandig uitvoert, word je onderdeel van een team experts die actief kennis met elkaar deelt.
Denk jij dat STAB bij jou past, en jij bij ons? Dan maken we heel graag kennis met je. Op deze pagina vind je vacatures die we momenteel open hebben staan. Maar we staan altijd open voor experts binnen het omgevingsrecht. Dus ook als jouw profiel niet direct aansluit op de genoemde vacatures, ben je welkom om contact op te nemen met:

Tjeerd van der Meulen
(tel: 06 -13267878, mail: info@stab.nl)

Adviseur Chemische technologie.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren breng je een aantal zaken mee:
• Academisch werk en denkniveau, met opleiding in de chemische technologie (WO Master/ doctoraal chemische technologie);
• Bereid om nieuwe technische kennis eigen te maken;
• Kennis of affiniteit met de technische beoordeling van procesindustrie en berekeningsmodellen;
• Sterk analytisch ingesteld in combinatie met details willen begrijpen;
• Onafhankelijke denker die een eigen mening vormt en houdt;
• Zeer sterke schriftelijke communicatieve vaardigheden.