Iedere week publiceert STAB een jurisprudentie-overzicht met alle uitspraken die in die week gepubliceerd zijn. Het komt niet zo vaak voor, maar soms tref je een foto aan in een gerechtelijke uitspraak.
STAB kent als geen ander het belang van foto’s. Een foto zegt vaak meer dan een hele pagina vol woorden.

Onze deskundigenverslagen bevatten daarom vrijwel altijd een fotobijlage. We horen regelmatig terug dat rechters daarmee beginnen als ze ons verslag erbij pakken. En zelfs in deze tijd van corona, als wij de overleggen met partijen zoveel mogelijk digitaal laten plaatsvinden, gaan we daarnaast nog steeds ter plaatse kijken om foto’s te maken van de situatie. We kunnen ons daarom voorstellen dat er ook bij uitspraken gebruik van wordt gemaakt.

Heeft u ook interesse in het jurisprudentie-overzicht? U vindt ze op onze website, en u kunt zich ook inschrijven om de overzichten per mail te ontvangen.