“Ik ben zo kritisch dat ik vaak mezelf niet eens geloof.”
Een pakkende titel bij een interview met een van onze medewerkers in ons jubileumboek. Een titel die precies vat wat een STAB-adviseur een echte STAB-adviseur maakt.
Ons werk is de onderste steen boven krijgen. En als de informatie ook maar ergens een vraagteken oproept, dan liggen we daar zo maar wakker van ’s nachts. Om de volgende dag dus te zorgen dat we wel 100% snappen.

Naast de (voor)geschiedenis van STAB bevat ons jubileumboek 7 persoonlijke portretten van collega’s die hun beleving van onze rol anno 2021 prachtig beschrijven. Welke dilemma’s komen zij tegen en hoe gaan ze daarmee om? Het gaat veel verder dan alleen het schrijven van verslagen, en het is mooi om ook deze kant van het verhaal eens op het netvlies te hebben.

25 jaar STAB, hoe bestaat het….