Gisteravond vierden wij met collega’s, oud-collega’s en partners ons (uitgestelde) 25-jarig jubileumfeest op de SS Rotterdam. In plaats van een openingsfeest, kijken we nu terug op een fantastische afsluiter. Het was ontzettend fijn om met zoveel mensen samen te zijn op deze prachtige locatie, lekker te eten en daarna ook nog even met elkaar de dansvloer op te gaan.
Natuurlijk heeft onze directeur Sascha Dalen Gilhuijs een korte speech gegeven, waarbij dankbaarheid en waardering centraal stonden. En daarnaast heeft ook Reinier van Zutphen gesproken als voorzitter van de raad van toezicht. “Een parel” noemde hij onze organisatie. Dat willen we natuurlijk ook graag zijn en blijven.
We zijn trots op ons werk, maar op deze avond bleek eens te meer dat we ook echt trots mogen zijn op ons hele team.

(foto: Aad van Vliet)