STAB schrijft adviezen, dat is algemeen bekend. Maar we brengen onze expertise ook op andere manieren naar buiten, bijvoorbeeld door het geven van lezingen bij rechtbanken. Tijdens de corona-lockdown hebben we niet stil gezeten met het ontwikkelen van nieuwe manieren om onze kennis op afstand over te dragen. Zo hebben wij eerder al het specialistenspreekuur gelanceerd, en daar voegen we nu webcolleges aan toe.

Deze webcolleges komen mede voort uit de STAB academie, waarin we structureel kennis onderling met collega’s delen. De onderwerpen die we bespreken kunnen ook interessant zijn voor de rechter.
In de webcolleges leggen STAB adviseurs kort en krachtig een specifiek onderdeel binnen hun vakgebied uit. Op dit moment zijn er twee webcolleges beschikbaar, één over waterkeringen (waterveiligheid) en één over het peil. In de nabije toekomst zullen meer webcolleges gepresenteerd worden.
We hopen ook met dit product te kunnen bijdragen aan een goede rechtspraak.

U vindt onze webcolleges op de pagina ‘expertise en producten‘. Voor inhoudelijke informatie verwijzen we u tevens graag naar de pagina ‘vakgebieden‘.
Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.