Prachtig, informatief, belangrijk, treffend, toegankelijk…….. zo maar een greep uit de reacties die we ontvingen over ons jubileumboek. We waren zelf ook blij met het resultaat, maar hier gaan we toch een beetje van glimmen.
Eigenlijk is de gemene deler van alle reacties dat het boek zoveel meer is dat de geschiedenis van STAB, het geeft inzicht in ontwikkeling van bestuursprocesrecht vanuit meerdere perspectieven. Aangevuld met de persoonlijke ervaringen en inzichten van medewerkers van STAB:

“Je moet natuurlijk oppassen dat je geen probleem zit op te lossen waar niemand op zit te wachten. Maar als je het probleem anders kunt benaderen, kunnen partijen ook tot andere inzichten komen.”

“Ik vind het eigenlijk wel fijn dat de rechter daarover beslist. Dan kan ik me op de inhoud richten.”

“Wat door de jaren heen altijd waardevol is gebleken, is inhoudelijke kennis en gezond verstand; dat je de situatie en de implicaties goed weet neer te schrijven en ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk kunt voorstellen, zonder daarin door te slaan.”

Heeft u ook interesse in een exemplaar van ons jubileumboek? U kunt een mailtje sturen met uw gegevens naar secretariaat@stab.nl.