Denkt u bij STAB aan de adviseurs die uw zaak behandelden, mogelijk bij u aan de keukentafel aanschoven of op de zitting verschenen? Of aan het verslag dat over uw zaak ging?
U denkt vermoedelijk niet aan ons Service Center. Een team van 5 personen die zorgen dat de adviseurs hun werk kunnen doen. Zij zorgen vanaf de binnenkomst tot aan verzending voor uw zaak.

In deze tijd, waarbij de adviseurs vanuit huis werken, komt een collega dagelijks naar kantoor om nieuwe zaken in te scannen (die soms in verhuisdozen worden aangeleverd) zodat de adviseurs er mee aan de slag kunnen. Zaken die klaar zijn worden nagekeken en mooi opgemaakt en – helaas vaak – weer uitgeprint om te verzenden.
Omdat de adviseurs thuis werken, vindt ook de ICT ondersteuning van het Service Center vanuit huis plaats. En dat dat geweldig goed is gelukt blijkt wel; alle teams van adviseurs kunnen – tegelijkertijd – in dezelfde documenten kunnen werken vanuit huis. Bovendien zorgt het Service Center bij een hick up dat alles binnen een mum van tijd weer draait. Dat is heel belangrijk, want de deadlines van zaken zijn soms een race tegen de klok.

Adviseurs, onbekend met digitaal lesgeven, zijn met hulp van het Service Center enorm gegroeid in het bredere kring overdragen van kennis. Van workflows tot declaraties, van sturing tot ondersteuning, van problemen oplossen tot denken in mogelijkheden, het Service Center is het kloppend hart van STAB.
En dat mag ook wel eens gezegd worden!