Voor ons aanstaande jubileum – STAB 25 jaar – zijn we druk bezig met voorbereidingen. Zoals we al eerder schreven, zijn we een samenwerking met de kunstacademie aangegaan. De studenten van twee verschillende afdelingen hebben een unieke manier gevonden om ons werk uit te beelden. En ook het jubileumboek vordert gestaag. Onze redacteur Bob Duynstee haalt echt de onderste steen boven hoe het allemaal is ontstaan, en welke – soms fascinerende – ontwikkelingen allemaal zijn langsgekomen. Herinneringen komen naar boven. “Weet je nog die dienstreis waarbij….” of “weet je nog dat die collega vanwege de hitte zijn bureau in de tuin van het kantoor had gezet…? Met een héél lang telefoonsnoer?”
We willen niet teveel verklappen, maar het boek biedt niet alleen de hele ontstaansgeschiedenis, maar ook interessante ervaringen, mooie anekdotes, en een blik van binnenuit.
In november 2021 is het dan echt zover. Over precies 5 maanden is alles klaar, en delen we graag de resultaten met u. We hopen dat het tegen die tijd ook mogelijk is om elkaar te treffen en te proosten op ons bestaan!